en-USda-DK

Hello World

 

GIS og Geoscience services, softwareudvikling og rådgivning

I•GIS er en innovativ IT-virksomhed, der leverer services og software til både private og offentlige kunder. Udover en voksende produktportefølje er vi højtspecialiserede eksperter i GIS, IT og geoscience en erfaren partner indenfor R&D og produktudvikling.

 

 

Images and Hosting Images & Hosting
Vores hosting-løsning, I-archive, bruges til at dykke ned i fortiden og udforske områders historiske udvikling. Via eget servermiljø sørger vi for adgang 24/7 med levering af hundredetusindevis af historiske billeder om måneden til danske kommuner, rådgivere og private.
Bemærk: Søger du kortværk for 1945, så klik her
GeoScience GeoScience
Vi har et indgående kendskab til geologiske data og anvendelsen heraf til at løse geologiske problemstillinger med både software produkter og konsulentviden. Med GeoScene3D kan du skabe 3D-modeller ud af geologiske data. Softwaren anvendes på globalt plan til at løse modelleringsopgaver indenfor grundvand, forureninger, geoteknik, geotermik, olie og mineraler og urbangeologi.     
Læs mere om GeoScience
Vores IT- og geoscience konsulenter og GIS-eksperter hjælper dig med at udlede værdi af big data og geografisk information. Vi rådgiver om GIS, udvikler innovative IT-løsninger og skaber struktur og mening i omfattende datasæt.

I·GIS leverer services og produkter indenfor GIS og GeoScience til private og offentlige virksomheder. Vi deltager i forsknings- og udviklingsprojekter og skaber konkrete løsninger på samtidens udfordringer.

Udover vores hovedprodukt, GeoScene3D, dækker vores services over håndtering af big data, hosting af luftfotografier og højteknologiske produkter til agroområdet. Vi bygger bro mellem forskning og industri.